Ako si rezervovať termín a nezblázniť sa

Publikované 15.6.2017

Každodenné vybavovačky znamenajú nekonečné množstvo telefonátov, e-mailov, správ a čakania na odpovede. Zažívame to pravidelne, či už pri dohadovaní termínu v pneuservise alebo u kaderníčky. Preto radšej jazdíme na zimných pneumatikách ešte v júni. A na ofinu, cez ktorú už nevidíme, sme si zvykli. Áno, trošku prehnané príklady, ale množstvo ľudí rezignovalo. Iní sa zmierili s tým, že každý jeden termín v akejkoľvek prevádzke si musia vybojovať. Je tu ale aj tretia možnosť. Ste zvedaví?

Kolobeh dňa bežného smrteľníka

Ráno vstanete. Niekedy plný síl, niekedy bez energie. No viete, že musíte fungovať, pretože dnes vás v práci čaká porada, stretnutie s dôležitým klientom, množstvo e-mailov a telefonátov. Ste rád, že počas hektického dňa ste vôbec stihli obed. Večer sa v zápche pomaličky dostanete domov. Máte chuť už len na večeru a zaslúžený oddych. A v tom si spomeniete!

Znova ste si zabudli dohodnúť termín na masáž, objednať ručné umytie auta alebo si rezervovať bowling na víkend s partiou. Musíte si prehodiť aj dohodnutú zubnú hygienu, pretože sa vyskytli neodkladné povinnosti. Už je ale príliš neskoro niekam volať. Maximálne napíšete e-mail, odpovede sa však pravdepodobne ani nedočkáte.

Dohodnite si termín bezbolestne

Prezradíme vám, že existuje spôsob, vďaka ktorému si pohodlne dohodnete akýkoľvek termín. Prehľadne vidíte všetky voľné časy v prevádzke. Urobíte pár kliknutí a máte rezerváciu. Objavia sa nečakané okolnosti? Pár klikov a termín si presuniete. A to aj neskoro večer, keďže ste celý deň nestíhali. Následne niekto iný hneď vidí, že sa uvoľnil termín a obsadí si ho. Prevádzka má vďaka tomu plno a každý dosiahol svoje. Hoci to znie, akoby sme vás chceli teleportovať do inej dimenzie, stále sa nachádzame na Slovensku. Chce to len iný prístup.

Vďaka webovej aplikácii Visblee.sk, ktorú spustíme na jeseň, vás už nenahnevá to, že ste zabudli. Už nezažijete frustráciu z obsadenej telefonickej linky a e-mailov bez odpovede. Nerozladí vás ani nahnevaný zamestnanec, ktorý sa tvári, že vám robí láskavosť, ak s vami telefonuje viac ako 15 sekúnd. Využijete online rezervačný portál a máte po starostiach.

Takmer všetko si rezervujete online

Odvážime sa tvrdiť, že pripravujeme zásadnú inováciu v oblasti služieb. Nemusíte vyvolávať do reštaurácie a dohadovať rezerváciu stola. Stačí pár klikov cez Visblee.

Pomyslite na to, čo všetko môžete vybaviť a stihnúť. Kaderníctvo, kozmetika, dentálna hygiena, manikúra, pedikúra. Jednoducho starostlivosť od hlavy až po päty si zariadite len pomocou webovej appky.

Chcete radšej plnohodnotný oddych? Objednajte sa na masáž či do sauny. Už ste dlho nešportovali? Obsaďte si na víkend tenisový kurt, hodinu jogy, lezeckú stenu alebo volejbalové ihrisko hoci aj o polnoci. Dokonca aj team buildingové aktivity, ako laser tag, paintball, kurz varenia či escape room, si dohodnete jednoduchšie a rýchlejšie.

Pokazí sa vám auto alebo praskne pneumatika? Žiadne naťahovačky. Vy to auto potrebujete. Mrknete sa na web Visblee.sk, či má ten autoservis za rohom voľný termín. A rezervujete si čas, ktorý vám vyhovuje.

Svet žiaľ nie je dokonalý. Niektoré záležitosti musíme stále vybavovať pobehovaním z dverí do dverí. Dokonca si brať dovolenku a vystávať rady pokiaľ niečo vybavíme. Ale svoje termíny všade tam, kde využívame služby iných, budú k nám o kúsok bližšie vďaka rezervačnému portálu Visblee.sk.

Prihlásenie

Vaše termíny už čakajú.

Nemáte účet? Zaregistrujte sa teraz.

Zabudnuté heslo?